Світлична провела виїзний прийом громадян у Краснокутському районі

Понеділок, 26 грудня 2016, 07:03
Головна турбота мешканців району - земельні питання та дороги
Світлична провела виїзний прийом громадян у Краснокутському районі

По землі. Проблемним залишається оформлення земельних ділянок. Так, одна з відвудувачок подякувала голові ХОДА Юлії Світличній за допомогу, яку та надала в оформленні документів на землю. Сама мешканка району протягом семи ріков не змогла це зробити.

По дорогам. Найбільш небезпечними для краснокутців залишаються аварійна ділянка між Краснокутським районом та селом Полкова Микитівка до повороту на Суми та дороги в селах, зокрема, в селі Павлівка.

За словами губернаторки, ремонтом дороги поблизу Полкової Микитівки займуться наступного року, відразу після того, як дозволить погода.

Ремонт доріг в селі Павлівка і під'їзд до цього населеного пункту буде забезпечено найближчим часом, поточний ремонт - теж, як тільки настане сприятлива погода.

Жителі Краснокутського району, які прийшли на прийом, подякували Юлії Світличній за ремонт дороги Козіївка-Городнє-Чернещина, якою довгий час проїхати було практично неможливо.

Юлія Світлична повідомила, що в 2017 році фінансування ремонту доріг, в тому числі - районного значення, може істотно зрости, так як на державному рівні було прийнято рішення залишати на місцях 50% від суми перевиконання щомісячних планових митних зборів.

«Для Харківської області це великий фінансовий ресурс. Я порушувала це питання на раді регіонального розвитку, яка пройшла під керівництвом Президента України Петра Порошенка. Глава держави підтримав цю ідею, і Верховна Рада прийняла необхідні зміни до бюджетного законодавства. До ремонту доріг у районах ми також будемо підключати ресурси «Укравтодору» і місцевих бюджетів», - сказала Юлія Світлична.

Ще одне питання, яке озвучили в ході прийому, стосувалося ремонту даху двох корпусів Колонтаївської школи.

«Ми приділяємо особливу увагу реконструкції об'єктів сфери освіти, ці об'єкти включені у програму соціально-економічного розвитку. Дах буде обов'язково відремонтований, - сказала Юлія Світлична. - Можу також з упевненістю сказати, що у вашу школу незабаром привезуть 7 нових комп'ютерів».

«Все, що в наших силах, ми зробимо», - запевнила Юлія Світлична, підбиваючи .підсумки прийому у Краснокутську.

Нагадаємо, що раніше Юлія Світлична власноруч випробувала сучасний автомобільно-тренажерний комплекс та відкрила сучасну групу у Краснокутському дитячому садку

 

 

 

 

comments powered by HyperComments