Харківський бізнес стабільно поставляє продукцію до В’єтнаму - Світлична - послу В’єтнаму

Вівторок, 27 грудня 2016, 13:42
П.Надзвичайний і Повноважний Посол Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні Нгуен Мінь Чі запропонував голові ХОДА провести у регіоні бізнес-форум за участю в’єтнамських підприємців
Харківський бізнес стабільно поставляє продукцію до В’єтнаму - Світлична - послу В’єтнаму

Про це було заявлено сьогодні, 27 грудня, під час зустрічі губернаторки і посла.

Зокрема,  Юлія Світлична відзначила, що на території Харківської області продовжують розвиватися в'єтнамські підприємства, а харківський бізнес стабільно поставляє продукцію до В’єтнаму.

«Я вважаю, що наше співробітництво буде розширюватися у різних сферах, а подальша співпраця матиме велику перспективу і приноситиме стабільний і потужний економічний результат», - зазначила Юлія Світлична.

Вона також подякувала іноземній делегації за участь у VIII Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!», що пройшов у регіоні у вересні. Юлія Світлична нагадала, що під час заходу було обговорено достатньо великий перелік питань, подальші плани щодо співробітництва та перспективні напрямки співпраці.

Надзвичайний і Повноважний Посол Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні Нгуен Мінь Чі запропонував організувати бізнес-форум за участю в’єтнамських підприємців для того, щоб розглянути можливості розвитку співробітництва саме у сфері підприємницької діяльності. 

«Ми з радістю взяли участь у форумі, що пройшов у вашому регіоні у вересні, і будемо брати участь у інших подібних заходах, - зазначив Нгуен Мінь Чі. – Я хочу, щоб масштабний бізнес-форум, який буде організовано в рамках заходів щодо розширення співробітництва між Україною та В’єтнамом в економіці та торгівлі, пройшов саме на Харківщині. Адже ми маємо великий інтерес до вашого регіону, а потенціал нашого співробітництва, безумовно, - величезний».

Нагадаємо, що раніше посол ЄС в Україні п.Мінгареллі наголосив під час зустрічі з головою ХОДА Юлією Світличною наголосив, що Харківщина має високий рейтинг в Європі. В бесіді з п. Хьюгом Мінгареллі керівниці області підкреслила зусилля, які на Харківщині докладають до роботи з інвесторами та бізнесом. «Сьогодні бізнес довіряє регіонові. За 9 місяців нам вдалося залучити на Харківщину 95 млн.долл. іноземних інвестицій. Також наша економіка не стоїть на місці. Зростання промислового виробництва на 5% перевищує середні по Україні показники. Крім того, ми впроваджуємо послуги та проекти, які дають бізнесу можливість розвиватися», - зазначила Юлія Світлична.

Також губернаторка пообіцяла послу Німеччини забезпечити прозорі і законні умови ведення бізнесу і повну безпеку. Юлія Світлична звернула увагу посла Ернста Райхеля на аграрний потенціал області, запропонувавши німецьким інвесторам брати участь в будівництві переробних підприємств в регіоні.

comments powered by HyperComments