Популярний телеведучий Ігор Жуков чекає на вашу допомогу в лікуванні

Ростислав  |  Четвер, 29 грудня 2016, 17:30
Відомий телеведучий Ігор Жуков попав в лікарню. Журналіст переніс важку операцію – йому видалено пухлину. Зараз на автора популярних програм чекає дороге реабілітаційне лікування та хіміотерапія
Популярний телеведучий Ігор Жуков чекає на вашу допомогу в лікуванні

На ТБ Ігор Жуков прийшов у 17 років на перший недержавний телеканал на території колишнього СРСР «Тоніс-центр», де він створив першу шоу-програму про кіно «Відео ревю». Ще на початку 90-х він намагався знайти нові форми спілкування як із телеглядачами, так і із заокеанськими кінокумірами: в кожній передачі за допомогою відомонтажу створювався ефект присутністі ведучого в тому чи в іншому фільмі. 

Цікаво, що подібну ідею пізніше реалізував голивудський режисер Роберт Земекіс в відомому фільмі «Форест Гамп». Інші передачі Жукова «Новини відео», «Антологія кіно», «Кіно клуб», «Кіно дует» виходили не тільки на всіх харківських телеканалах, але й в ефірі загальнонаціональних телекомпаній. Сьогодні програма «Прем’єра з Ігорем Жуковим» транслюється на каналі «А/ТВК»

Одним з перших на українському ТБ Жуков відвідав московський телецентр «Останкіно», де зняв унікальну екскурсію та взяв інтерв’ю у багатьох місцевих телезірок. Він не тільки був автором, режисером та ведучим своїх програм, але й займався телевізійним менеджментом: працював програмним директором, керував продакшн-студією, був голосом каналу та продюсером різних програм, робив передачі на радіо.

Ігор Жуков друкував авторські матеріали фактично во всіх найбільш відомих харківських ЗМІ, також у загальноукраїнських виданнях. Нещодавно відкрив «Мастер-класи зірок харківського ТБ», на яких всі бажаючи можуть навчитися працювати на телебаченні. А в цьому році створив інтернет-канал «Харків-ТБ» www.tv.kh.ua з ідеєю створити харківський, загальнонаціональний, а ще й всесвітній телеканал для харків’ян, які проживають не тільки в Харкові, в Україні, а також по всьому світу.

Але зараз творчі плани призупинилися. Два тижні тому телеведучий попав до лікарні, а 23 листопада Ігорю Жукову зроблено серйозну операцію по видаленню пухлини. Кілька днів тому з реанімації його перевели до палати, де він вже почав вставати і намагається ходити. Крім лікування і реабілітації йому потрібно пройти ще й дорогу хіміотерапію.

Ігор Жуков не збирається піддаватися хворобі та визнається: «Операція для мене напередодні новорічних свят примусила задуматися про життя та смерть… Дякую Богові, ангелам-хранителям, лікарям, близьким та всім, хто допомогає і словом, і ділом. Велике спасибі хірургові, який оперував – професіоналові з великої букви та прекрасній людині, головному лікарю Харківської міської клінічної лікарні №2 Олексію Борисовичу Доценко та асистувавши йому хірургам Сергію Миколайовичу Посохову та Мохамаду Сафяновичу Або Галі, а також всьому медперсоналові лікарні! Завжди вірив, що цей світ прекрасне й гармонічне, і що в ньому стільки милосердних, добрих, чуйних людей! Що стосується мого екранного життя, то воно продовжується: нову телепрограму встиг зняти перед операцією, тому по ТБ і соцмережам буду бігати «живчиком». Звичайно, ще доведеться поборотися. Але обов’язково переможемо та реалізуємо всі свої творчі плани! Як говорив герой Леоніда Бикова в улюбленом фільмі «В бій ідуть одні старики»: «Будемо жити!»

Лікар Харківської міської клінічної лікарні №2 Сергій Посохов відзначив: «Пацієнт Ігор Жуков переніс досить важку операцію. На сьогодні, слава Богові, стан стабільний. Він отримує лікування в умовах відділення, перев'язки. Потребує надалі лікування достатньо тривалого з подальшим наглядом у спеціалістів вузького профілю".

До всіх, кому небайдуже життя відомого харківського телеведучого Ігоря Жукова, прохання надати фінансову допомогу у лікуванні.

Реквізити: номер картки Приватбанка 5168 7423 5371 0944 Жуков Ігор Леонідович.

Призначення платежу: «Благодійна допомога на лікування Жукова І.Л.»

Будь-яка допомога буде дуже важлива!

comments powered by HyperComments