Відкриття головної ялинки Харківщини. Світлична впевнена, що дітлахам сподобаються новорічні заходи

Четвер, 29 грудня 2016, 17:58
В цьому році в кожному місті і районі Харківської області з'явилася своя новорічна ялинка. Але найважливішу, губернаторську, ялинку було сьгодні урочисто відкрито в ХАТОБі
Відкриття головної ялинки Харківщини. Світлична впевнена, що дітлахам сподобаються новорічні заходи

На святі зібрались близько 1500 дітей з усіх районів Харківської області. Серед них були як обдаровані діти, так і діти з обмеженими можливостями та з малозабезпечених сімей,  вихованці інтернатів, сироти, діти учасників АТО і ті, чиї батьки загинули в зоні проведення антитерористичної операції.

Для маленьких глядачів підготували цікаву програму: харківським дітлахам показали прем'єру вистави «Золотоволоска», яку підготували актори ТЮГу спільно з дитячим балетним театром. А у фойє діти могли пограти з клоунами і тваринами. По закінченню заходу маленькі глядачі отримали солодкі подарунки.

«Бажаю вам, щоб цей рік став для вас найцікавішим, і щоб ваші мрії збувалися, а ми, дорослі, зробимо для цього все можливе. Бажаю вам успіхів у навчанні, уважних та справедливих вчителів, нових звершень та перемог», -  привітала малят голова ХОДА Юлія Світлична.  

 

comments powered by HyperComments