Через негоду спізнюються потяги і відміняються авіарейси

Неділя, 8 січня 2017, 14:42
У зв'язку з різким погіршенням метеоумов поїзда в Україні курсують із запізненням.
Через негоду спізнюються потяги і відміняються авіарейси

Зокрема, поїзд №270 Одеса—Харків вирушив з Одеси із запізненням на 41 хвилину, повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Суботні рейси компанії Pegasus і Atlasglobal Ukraine, які повинні були вилетіти в Стамбул з Міжнародного аеропорту «Харків» о 2.40 і 13.30, відповідно, скасовані. Відміна рейсів пов'язана з метеоумовами в Стамбулі. Снігопад у Харкові практично не вплинув на роботу, запевнили в аеропорту.

На Харківщині випало майже півметра снігу: товщина снігового покриву станом на 7 січня становила 15-30 см, а місцями – до 40 см повідомили в Службі автомобільних доріг в Харківській області.

На прибиранні снігу працювало 227 одиниць техніки, 266 працівників філій ДП «Харківський облавтодор», висипано 2070 куб.м піщано-сольової суміші, 170 т технічної солі, розчищено від снігу 3 тис. 750 км автомобільних доріг, було залучено 22 одиниці техніки різних підприємств районів.

За даними Служби автомобільних доріг, з 6 по 7 січня дорожньо-транспортних пригод внаслідок дорожних умов не зафіксовано, рух автомобільними дорогами загального користування Харківської області не закривалася і не обмежувався.

За даними Гідрометцентру, в найближчі дві доби опади у вигляді снігу триватимуть по всій території області. Спостерігатимуться налипання мокрого снігу і ожеледь, пориви вітру до 12 м/с, дощ.

У понеділок, 9 січня, – хмарно, сніг. Температура повітря вночі та вдень -2...-4.

 

 

comments powered by HyperComments