ДТП. Range Rover врізався в метрополітен. Зіштовхнулися автомобілі «Шкода» та «Дача логан»/Доповнено, Фото

Четвер, 12 січня 2017, 09:13
Водій був нетверезий
ДТП. Range Rover врізався в метрополітен. Зіштовхнулися автомобілі «Шкода» та «Дача логан»/Доповнено, Фото

11 січня близько 4-ї ранку, на вулиці Героїв Праці патрульні виявили автомобіль Range Rover, який порушив правила дорожнього руху і на вимогу поліцейських не зупинявся.
Через декілька метрів водій не впорався з керуванням та, заїхавши на снігову гірку, врізався в паркан біля виходу із метрополітену.

Правоохоронці помітили у 41-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння. Під час освідування на алкотестері у чоловіка зафіксували 1:58 проміле алкоголю у крові. Результат майже у 7 разів перевищував допустиму норму. Полісмени склали на громадянина адмінматеріали за ч.2 ст.122, за ст.124 та ст.130 КУпАП, - повідомили в полції. Відео.

Також 11 січня близько 11:00 на проспекті Ювілейному зіштовхнулися автомобілі «Шкода» та «Дача логан». Внаслідок ДТП до лікарні були доставлені 68-річний водій «Дача логан» та два пасажири, 68 та 32 років. Постраждали також 24-річний водій «Шкоди» та його 24-річний пасажир. Стан здоров’я постраждалих лікарі оцінюють як задовільний.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

comments powered by HyperComments