Вже було визначено, хто став переможцем конкурсу «В Новий рік - без боргів»

Неділя, 15 січня 2017, 17:46
Конкурс був організований КП «Харківводоканал». В ньому взяли участь всі номери особових рахунків – абоненти підприємства.
Вже було визначено, хто став переможцем конкурсу «В Новий рік - без боргів»

Як повідомляє офіційний сайт комунального підприємства, розіграш подарунків в межах акції «В Новий рік - без боргів» відбувся 14 січня на підприємстві «Харківводоканал». У розіграші взяли участь всі номери особових рахунків – абоненти підприємства.

Абоненти, які не мають заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення, виграли цінні подарунки: тостери, мікрохвильові печі, телевізори, кавоварки, мобільні телефони, планшети, хлібопічки, соковижималки, мультиварки, чайники і багато іншого. А також троє абонентів виграли подарункові сертифікати на безкоштовне користування послугами водопостачання та водовідведення протягом всього 2017 року, а троє харків'ян – подарункові сертифікати на придбання і встановлення квартирного 4-тарифного лічильника.

Глядачі могли спостерігати за ходом розіграшу в прямому ефірі на «7-му каналі» і на каналі YouTube. Всі переможці розіграшу будуть повідомлені додатково. Необхідну інформацію можна дізнатися за телефонами: 707-57-57, 757-82-80.

КП «Харківводоканал» повідомляло, що сьогодні частина Харкова залишиться без води.

comments powered by HyperComments