«Вертеп-фест 2017» завдяки Світличній пройшов на високому рівні - організатори

Вівторок, 17 січня 2017, 13:31
Величезну допомогу в проведенні фестивалю надали співробітники ХОДА на чолі з губернатором
«Вертеп-фест 2017» завдяки Світличній пройшов на високому рівні - організатори

Організатори «Вертеп-фест 2017» подякували всім, хто допоміг підготувати і провести в Харькові перший в Україні Фестиваль вертепів. За словами організаторів, величезну допомогу в проведення фестивалю надали співробітники ХОДА на чолі з губернатором області Юлією Світличної.

«Перша подяку за підтримку і допомогу в проведенні першого фестивалю вертепів« Вертеп-фест 2017» - Харківської обласної державної адміністрації на чолі з Юліэю Світличною. Ще п’ять років тому неможливо було собі уявити, що громадська благодійна організація “просто” зайде в двері ХОДА зі своїми ідеями, і ці ідеї “просто” будуть взяті в роботу, що можна буде говорити про сумісну діяльність цілком громадських діячів і виконавчої гілки влади. Але часи змінюються, навіть, краще сказати: часи змінюємо ми самі. Саме в ХОДА ми отримали найтеплішу та найщирішу підтримку і включення до підготовки Фестивалю та взагалі проекту “Перлини Слобожанщини: Різдвяні Свята” , - сказано в повідомленні БФ «Харків з тобою».

Також організатори відзначили активну участь у проведенні свята віце-губернатора Анатолія Бабічева, директора управління культури і туризму ХОДА Олега Яцини, а також співробітників Департаменту науки і освіти, управління транспортної інфраструктури та зв'язку, управління розвитку споживчого ринку Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА та управління масових комунікацій.

Крім організаційної та фінансової підтримки дуже важливою була підтримка моральна, відзначають організатори.

«Окремо хочу подякувати Анатолію Бабічеву і нашим хорошим друзям...Ярославу Маркевичу, Олесю Штефчуку, Тетяні Бернацькій, Angelika Ibr, Анастасію Макаренко і Kharkiv Observer, Ростиславу Касьяненко і «Справжній Варті», - пише в своєму пості співорганізатор фестивалю Elena Rofe /аки Ребека/.

Як пройшло у Харкові масштабне свято "Вертеп-фест", можна подивитись тут.

comments powered by HyperComments