У Харкові позбивали половину бурульок

Вівторок, 17 січня 2017, 19:29
До харківських комунальників надійшло близько 1 тис. заявок на зняття бурульок і криги з дахів будинків і будівель
У Харкові позбивали половину бурульок

Як повідомив сьогодні, 17 січня, інженер КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» В'ячеслав Горбунов, роботи ведуться в усіх районах міста, і вчора було виконано 408 заявок.

За його словами, зараз збиванням бурульок та зняттям криги з дахів займаються близько 200 чоловік, в тому числі бригади альпіністів-висотників, задіяно п'ять автовишок. Сьогодні роботи велися, зокрема, на вул. Сумській, 126.

«Найбільше роботи в Київському, Шевченківському та Індустріальному районах, де на дахах дуже багато бурульок. Думаю, сьогодні виконаємо не менше заявок, ніж учора, і, якщо морозна погода збережеться, завтра можемо повністю закінчити цю роботу», - повідомив В'ячеслав Горбунов.

За його словами, найчастіше почистити дах як слід альпіністам заважають автомобілі, припарковані під вікнами.

«Я звертаюся до всіх харків'ян: якщо ви бачите біля будинку попереджувальну сигнальну стрічку, не залишайте свої машини поруч», - зазначив інженер «ХРСП».

Нагадаємо, що заявки на зняття бурульок і криги можна подавати в центральну диспетчерську Департаменту житлового господарства, міську інформаційно-диспетчерську службу «15-62», на дільниці КП «Жилкомсервіс» або безпосередньо в КП «ХРСП».

Як  вХаркові знімають бурульки та сніг з дахів дивиться фоторепортаж.

comments powered by HyperComments