Дві «Газелі» постраждали в ДТП на харківських перехрестях /ФОТО

Середа, 18 січня 2017, 22:53
Дві «Газелі» стали учасниками двох дорожньо-транспортних пригод, що сталися 18 січня.
Дві «Газелі» постраждали в ДТП на харківських перехрестях /ФОТО

Одна ДТП сталася на перетині вулиць Гольдбергівської і Греківської о 12:20. Дорогу «Газелі» не надав водій маршрутного автобуса. В результаті чого сталося зіткнення. Як повідомили в прес-службі патрульної поліції Харкова, постраждалих немає, на водія маршрутки склали протокол за ст.124 КУпАП.

Інша ДТП сталася о пів на другу на перехресті Гвардійців Широнінців і Героїв Праці. Дорогу не поділили дві машини. Одна – біла «Газель», у якої сильно пом'ятий капот, а інша – світла легкова, яку забрала спецмашина.

Водій «Газелі» стверджує, що аварія сталася через непрацюючий світлофор. Легковик, каже він, мчав по Гвардійців Широнінців, і на перехресті машини зіткнулися.

Водій «Газелі» не постраждав, що з водієм легковика, допоки невідомо.

Ще одна ДТП сталася неподалік палацу спорту «Локомотив». З рейок зійшов трамвай. Як інформують юзери мережевих пабліків, аварія сталася на Котлова, поруч з Новим мостом.

Нагадаємо, напередодні на Московському проспекті патрульні ганялися за водієм-наркоманом. Коли наздогнали, водій показав патрульним одразу два посвідчення на різні прізвища.

 

comments powered by HyperComments