Рост промисловості - стабільність завтрашнього дня - Світлична

Сергій  |  Четвер, 19 січня 2017, 16:09
Серед приоритетів роботи облдержадміністрації на 2017 рік - розвиток промисловості
Рост промисловості - стабільність завтрашнього дня - Світлична

Харківщина перейшла на стадію економічного розвитку. Таку свою думку голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична під час зустрічі з журналістами провідніх ЗМІ Харкова аргументувала статистичними показниками соціально-економічного розвитку регіона. Зокрема, виконанням планів промислового виробництва на 106%, ростом експорту продукції харківського машинобудування.

"Всі ми розуміємо, що рост промисловості - стабільність завтрашнього дня", - сказала Світлична пресі.

Серед знакових подій року вона виділила відновлення роботи Харківського тракторного заводу, новий власник якого зараз вивчає нові ринки збуту, запускає виробництво з метою вийти на мінімум - випуск 500 сільгоспмашин на рік.

Дуже важливим напрямком своєї роботи у цьому напрямі губернаторка вважає також взаємодію к ДП "Укроборонпромом", яке має 13 підприємств у регіоні. Ще 62 підприємства мають контракти з "оборонкою". Це робочі місця, зняття соціальної напруги.

"Ми будемо працювати з "Укроборонпромом", - відзначила Юлія Світлична.

Нагадаємо, що сьогодні вона також заявила про намір ініціювати в Кабміні за участю представників підприємства Антонова питання про майбутнє харківського авіазаводу зі збереженням його авіаційного профілю.

comments powered by HyperComments