Запарканилися, загорілися і не роз'їхалися: ДТП у Харкові

Четвер, 19 січня 2017, 19:36
У Хрещенську ніч на 19 січня, їдучи вулицєю Плитковою, що знаходиться в Харкові в селищі Східному, на перехресті з Московським проспектом автомобіль ВАЗ 2109 в'їхав у перешкоду – розділовий паркан.
Запарканилися, загорілися і не роз'їхалися: ДТП у Харкові

Кермувала «дев'яткою» жінка – вона й постраждала. А також її пасажир. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Наступна ДТП сталася вранці на вулиці Весніна. Не поділили дорогоу «Газель» і службовий автомобіль патрульної поліції Toyota Prius.

З місця ДТП до лікарні доправили двох поліцейських. Серйозних травм, правда, у них немає, хіба що синці – забої м'яких тканин, повідомили в прес-службі патрульної поліції Харкова. Водій «Газелі» взагалі не постраждав. Причини зіткнення в поліції з'ясовують.

Ще один автовипадок з'ясовують фахівці іншої спеціалізації. Пізно увечері 18 січня в Ізюмі загорівся автомобіль Land Rover 2015 року випуску. Сигнал про спалах надійшов рятувальникам о 20:02, проте після прибуття пожежного екіпажу з'ясувалося, що машину вже погасили підручними засобами. Джерело загоряння знаходилося під капотом, в результаті пожежі власник автівки постраждав матеріально – на бампер, праве крило і колеса. З чого позашляховик загорівся – встановлюють експерти.

Як повідомляла «Справжня варта», вранці у середу на вулиці Холодногірській неподалік будинку 67 водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на 8-річного хлопчика та залишив місце ДТП. Поляція звернулася по допомогу до свідків пригоди.

 

comments powered by HyperComments