Харківська "Солідарність" долучилась до Акції Єднання

Неділя, 22 січня 2017, 17:04
Активісти Харківської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка-Солідарність» взяли участь у загальнодержавних урочистостях до Дня Соборності України
Харківська "Солідарність" долучилась до Акції Єднання

22 січня активісти Харківської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка-Солідарність» разом із патріотичною громадськістю, ветеранами АТО, євромайданівцями, представниками обласної влади, силових структур регіону, духовенства, дипломатичних місій взяли участь у загальнодержавних урочистостях до Дня Соборності України.

Сотні харків’ян вийшли до пам’ятника Тарасові Шевченка в Харкові, знакових місць населених пунктів області, щоб вшанувати Акт Злуки двох українських республік, який відбувся 1919 року.

Згодом відбулась вже традиційна акція – «Ланцюг Єдності», яка символічно продемонструвала необхідність та важливість єднання у важкий для країни час. Бо лише таким чином можна протистояти та перемогти ворогів держави.

«Сьогодні великий день – сьогодні ми святкуємо не лише територіальне об’єднання, злуку українських земель. Соборність – то велика мрія, яка передавалась з покоління в покоління, тому наш святий обов’язок, як нащадків великих героїв, зберегти єдину, незалежну, сильну, європейську Україну» – зазначив керівник фракції «Солідарність» у Харківській обласній раді Віктор Коваленко.

comments powered by HyperComments