Суд у справі Харківського міського голови продовжиться 13 лютого

Понеділок, 23 січня 2017, 16:34
Було допитано трьох слідчих і співробітника МакДональдса
Суд у справі Харківського міського голови продовжиться 13 лютого

Під час судового засідання 23 січня у Київському райсуді Полтави співробітника карного розшуку управління поліції міста Харкова Губарєва В'ячеслава, другого свідка Дмитра Колесника, слідчого слідчого управління, старшого слідчого слідчого управління прокуратури Харківської області Володимира Малінко. Всі вони мали відношення до затримання і обшуків у потерпілих Кутяніна і Ряполова.

Слідчі показали у суді, що виконували свої обов'язки.та заявили, що на них ніхто не чинив тиск.

Що стосується працівника «МакДональдс» Дмитра Жукова, той заявив, що подробиць інциденту не знає, на території закладу ніколи не бачив Геннадія Кернеса, а також його охоронців Блинников і Смітського.

На засіданні були присутні Сергій Ряполов, другого потерпілого Кутяніна з якихось причин не було. Також були присутні Геннадій Кернес, Блинников і Смітський.

Нагадаємо, що меру Харкова Геннадію Кернесу і його охоронцям Євгену Сміць/тсь/кому і Віталію Блинникову пред'явлені звинувачення по ч. 2 статті 146 Кримінального кодексу України (катування), ч. 2 статті 127 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 1 статті 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством).

 

comments powered by HyperComments