Горів двоповерховий приватний будинок зі складом лакофарбових виробів / Фото

Вівторок, 24 січня 2017, 11:43
З вікон виривалось полум’я, горіння легкозаймистих речових давало високе теплове випромінювання
Горів двоповерховий приватний будинок зі складом лакофарбових виробів / Фото

23 січня о 19:09 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного сектору за адресою: м. Харків, вул. Боротьби, 13. З повідомлення стало відомо, що горить двоповерховий приватний будинок, горіння відбувалось з досить високою інтенсивністю.

До місця виклику було відразу направлено 2 пожежно-рятувальних підрозділи, по прибуттю яких стало відомо, що на першому поверсі даного будинку горіли металеві та пластикові ємності із лакофарбовими матеріалами та розчинниками. З вікон виривалось полум’я, горіння легкозаймистих речових давало високе теплове випромінювання. Площа горіння склала 60 кв.м. Зважаючи на дані обставини, перший керівник гасіння пожежі підвищив номер складності пожежі та викликав додаткові сили та засоби.

По прибуттю до місця ще трьох підрозділів ДСНС на автоцистернах, був організований штаб з ліквідації пожежі. З метою гасіння продуктів переробки нафти була підготовлена та проведена пінна атака. Також 2 пожежних стволи були подані з метою охолодження залізобетонних конструкцій будинку, аби запобігти їх руйнуванню.

О 19:54 відбулась локалізація пожежі, а вже о 21:05 – повна її ліквідація. Постраждалих немає. Щоб ліквідувати дану пожежу, на місці події працювало 30 осіб особового складу ДСНС.

Наразі з’ясовується причина пожежі та підраховуються її наслідки, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Нагаждаємо, що на Харківщині внаслідок пожеж протягом тижня загинула людина, п'ятеро травмовані. Рятувальниками врятовано 3 громадян, евакуйовано з небезпечних зон 24 особи.

comments powered by HyperComments