Новий поліцейський проект. Очікування сильних морозів. Нові сервісні послуги - головне у Харкові за 25 січня

Сергій  |  Середа, 25 січня 2017, 20:12
Таким видався сьогодні день в Харкові, крім традиційних поліцейських і ДСНСівських подій
Новий поліцейський проект. Очікування сильних морозів. Нові сервісні послуги - головне у Харкові за 25 січня

Почнемо з морозів.

Морози. Прогнози різняться від 15 до 26 градусів нижче нуля. Як би там не було, тепліше завтра не стане. Нагадаємо, що в домівках Харкова може бути знижена температура опалення та припинена подача гарячої води. Але сподіваємося, разом з облдержадміністрацією, що цього не станеться.

Найприємніше - прописатися і знятися з реєстрації можна буде віддалено. Поки що таку послугу вводять тільки в тестовому режимі

Ще одна послуга для громадян - нові паспорти у вигляді ID-карти. Їх можна буде отримати в центрах адміністративних послуг Шевченківського та Київського районів.

Поліцейська новація. Правоохоронці будуть вручати пам’ятки потерпілим, свідкам та особам, затриманим за адміністративні або кримінальні правопорушення. Проект реалізується поліцією спільно з ХОДА, МФ «Відродження», з посольством США, «Українською фундацією правової допомоги». Більш детально.

Щодо неприємного - на Харківщині, як і раніше, крадуть, грабують на вулицях, стикаються в ДТП автомобілі.

Додамо: патрульний, побитий хуліганами, потребує допомоги.

24-річний патрульний Василь Маркович досі знаходиться у важкому стані. На лікування в Ізраїлі потрібні великі кошти, тому патрульні звертаються по допомогу до небайдужих, - повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Картка ПриватБанку: 5168 7556 1540 5673 - Маркович Віталія Василівна (мати).

 

 

comments powered by HyperComments