Нетверезий водій квадрациклу з Клочківській не вписався в вулицю Веселу/ Фото

Четвер, 2 лютого 2017, 07:13
Заїхав на сніжний вал та перекинувся
Нетверезий водій квадрациклу з Клочківській не вписався в вулицю Веселу/ Фото

Сьогодні, о пів на шосту ранку, патрульні помітили квадроцикл без державного номерного знаку, який рухався з вимкненим світлом фар. Окрім цього, водій та двоє пасажирів не були в застебнутих мотошоломах. Патрульні відреагували на правопорушення та надали водієві квадрациклу команду зупинитися. Проте, водій не виконав вимогу поліцейських та продовжував рух далі. Оскільки подія сталася на подвір'ях жилих будинків, на вулиці Клочківській та вулиці Веселій, полісмени втратили квадрацикл з поля зору. Через декілька хвилин патрульні почули крики чоловіків. Прибувши на місце, звідки було чутно шум, інспектори виявили той самий квадроцикл, який заїхав на сніжний вал та перекинувся.

Водій перекинутого транспортного засобу мав ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти медичний огляд у встановленому законом порядку. В результаті огляду, на водія квадрациклу склали три адміністративні протоколи за керування транспортним засобом у нетверезому стані, порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та не виконання вимоги поліцейського про зупинку

Окрім цього, водій отримав постанову за порушення правил дорожнього руху, так як керував квадрациклом без відповідної категорії посвідчення водія. Квадроцикл було евакуйовано на штрафмайданчик.

Нагадаємо, що поліція розшукує водія, який збив пішохода на трасі «Київ-Харків-Довжанський».

comments powered by HyperComments