Сміттєвоз пом'яв патрульну машину, а Харків лишився важливого приладу: ДТП за добу / ФОТО

Яків Томський  |  Середа, 1 лютого 2017, 22:44
Харківських патрульних продовжує переслідувати рок. Якби рок – то була музика, а патрульні – не такі б добропорядні...
Сміттєвоз пом'яв патрульну машину, а Харків лишився важливого приладу: ДТП за добу / ФОТО

1 лютого близько полудня патрульний автомобіль зупинився на вулиці Краснодарській біля будинку, 171в. Перед машиною копів стояв сміттєвоз відповідного міського КП і ще кілька приватних автівок. Всі вони стояли на схилі. І от щойно патрульні вийшли з машини, сміттєвоз сам собою почав рухатися задки. Й умудрився (залізяка ж!) пошкодити одразу три автомобілі: патрульну Toyota Rrius, а заодне ВАЗ-2105 і «Волгу». Уявіть собі, якби «жигульонка» чи «уазіка» МІЛІЦЕЙСЬКОГО відомства чипанув би хтось! Ой, щоб то було! А нинішні патрульні усього лише, згідно законодавства, склали адмінпротокол на водія сміттєвоза. (Не забуваючі, однак, мету, з якою патрульні прибули на Краснодарську.)

Ще одна ДТП, в яку вскочили поліціянти, трапилася на вулиці Чкалова. Як повідомили в прес-службі копів, патрульні зупинилися, аби пропустити пішохода, а в їхню службову машину врізався «Опель», водій якого проґавив і знехтував дистанцією.

Двома годинами раніше інші патрульні доправляли до лікарні постраждалих на на Білгородському шосе. Там трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Daimler-Benz та Renault Logan. В ДТП постраждали троє людей. До приїзду швидкої патрульні поліцейські надали домедичну допомогу потерпілим та доправили двох громадян до лікарні (прибула бригада швидкої медичної допомоги шпиталізувала третього потерпілого). Ті ж патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі розбирається з обставинами події, і ті ж патрульні організували регулювання дорожнього руху під час оформлення ДТП.

Проти ночі 1 лютого сталася аварія на Одеській. За інформацією очевидців, які розмістили фото в одному надто популярному мережевому пабліку, водій автомобіля не зміг впоратися з керуванням і врізався в перешкоду, а саме – зніс світлофор на вулиці Одеській. Деталі інциденту з'ясовуються.

Кількома годинами раніше героями визвольного сюжету стали рятівники Сахновщинського району, де на узбіччі дороги поблизу села Степанівка у сугробі застряг вантажний автомобіль «ДАФ». Причеп вантажівки розгорнуло поперек дороги і він перекрив рух іншим автівкам.

Відділення 55-ї пожежно-рятувальної частини із Сахновщини на автомобілі підвищеної прохідності прибуло на місце і за допомогою буксирного тросу витягли вантажівку зі снігу на більш-менш рівну поверхню. Після чого її водій, подякувавши рятувальникам, продовжив рух самостійно.

До Ізюмського відділу поліції надійшло повідомлення, що на 633-му кілометрі автошляху Київ—Харків—Довжанський водій автомобіля «МАЗ» в'їхав у Mersedes Benz, який рухався e попутному напрямку. Після чого «МАЗ» виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнувся з «Фольксваген Каді». Внаслідок ДТП постраждали водій автомобіля «Фольксваген Каді», у нього перелом гомілкової кістки, та пасажири цього ж автомобіля – 53 та 70-річні чоловіки. У 53-річного мешканця Харкова також констатовано перелом гомілкової кості, у 70-річного харків’янина – забійна рана лобної частини голови. Стан здоров’я постраждалих задовільний. Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як іще з'ясувалося, кермував вантажівкою, котра спричинила аврію, 23-річний військовий. Відтак інформацію про те, що трапилося також передали у військову службу правопорядку.

comments powered by HyperComments