Згорів будівельний магазині. Ледве загасили/Доповнено

П'ятниця, 3 лютого 2017, 10:49
Горіли лакофарбові вироби, вироби з деревини, пластику, шпалери та інший будівельний крам
Згорів будівельний магазині. Ледве загасили/Доповнено

03 лютого о 03:42 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у магазині з продажу будівельних матеріалів за адресою: селище Шевченково, вул. Шевченка, 15. Будівля магазину одноповерхова, окремо розташована. В ній горіли лакофарбові вироби, вироби з деревини, пластику, шпалери та інший будівельний крам.

Коли до місця виклику прибув районний пожежно-рятувальний підрозділ, площа пожежі складала 360 кв.м. Вогонь охопив майже всю площу магазину. Велике горюче завантаження сприяло швидкому розповсюдженню вогню, виділенню величезної кількості теплової енергії та інтенсивного теплового випромінювання, що у свою чергу призвело до руйнації несучих конструкцій даху будівлі. Зважаючи на дані обставини, керівник гасіння пожежі викликав додаткові сили та засоби.

Після цього до місця пожежі додатково прибули рятувальні підрозділи ДСНС з м. Куп’янська, селища Чкалівське Чугуївського району та добровільна пожежна команда Шевченківського комбінату хлібопродуктів. Всього біля 20 осіб особового складу ДСНС та 5 автоцистерн, одна з яких волонтерська.

О 05:20 спільними зусиллями пожежу вдалось локалізувати. Наразі вживаються заходи щодо повної її ліквідації. Жертв та постраждалих не має.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Нагадаємо, що раніше у Дергачах згоріли житловий будинок, гараж та 3 автомобілі. Господар втратив маєток, намагаючись самотужки погасити пожежу.

comments powered by HyperComments