Понад 40 ветеранів АТО несе службу у лавах харківської патрульної поліції

Неділя, 5 лютого 2017, 16:18
У Харкові відбулася перша Всеукраїнська конференція учасників АТО
Понад 40 ветеранів АТО несе службу у лавах харківської патрульної поліції

4 лютого у малій залі ХАТОБу пройшла Всеукраїнська конференція учасників АТО під назвою «Відстоюємо зовні - будуємо всередині».. На заході зібралося більше 400 учасників АТО з 8-ми регіонів України, в тому числі зі Львівщини, Івано-Франківщини, Одещини та Київщини, - повідомила патрульная поліція Харківщини.

Як відзначила у своєму виступі голова ХОДА Юлія Світлична, що лише спільними зусиллями можливо подолати агресора, який сьогодні воліє захопити нашу державу.

Головною темою конференції стало повернення учасників АТО до мирного життя, спеціальні програмами, призначені учасникам бойових дій, практика вирішення житлових питань у різних регіонах України тощо та державній допомозі у цьому плані. На конференції  були присутні патрульні поліцейські Харкова, які є учасниками бойових дій та членами громадських об`єднань ветеранів АТО.

Відзначимо, що на сьогодні у лавах харківської патрульної поліції несе службу понад 40 ветеранів війни, які продовжують захищати спокій громадян та забезпечують правопорядок на вулицях міста.

comments powered by HyperComments