ДТП у Харкові: п'яний водій, постраждала жінка і «швидка» на зустрічній смузі / ФОТО

Понеділок, 6 лютого 2017, 19:48
У Харкові знову стався трамвайний дрифт, в результаті якого два трамваї зіткнулися.
ДТП у Харкові: п'яний водій, постраждала жінка і «швидка» на зустрічній смузі / ФОТО

Зіткнення сталося біля Південного вокзалу перед кінцевою трамвайною зупинкою. У ДТП постраждала і була госпіталізована 49-річна жінка.

5 лютого на перехресті вулиці Динамівської та провулку Панінського сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів ВАЗ-21099 та BMW 520I. За попередньою інформацією, водій автомобіля ВМW під час руху не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ. Під час суперечки учасників ДТП, водій BMW поїхав з місця події. Патрульні розпочали пошуки автомобіля можливого винуватця ДТП. На вулиці Авіаційній полісмени виявили розшукуване авто. 44-річний водій BMW мав ознаки алкогольного сп'яніння. В результаті, інспектори патрульної поліції склали на громадянина адміністративні матеріали за керування транспортним засобом у нетверезому стані та вчинення ДТП. Надалі провину водія BMW встановлюватиме суд.

ДТП без постраждалих сталося 6 лютого близько 11.00 на спуску Весніна в Харкові.

За попередньою інформацією поліції, Lexus рухався в напрямку вулиці Пушкінської, а водій швидкої їхав в напрямку вулиці Алчевських. Водій швидкої виїхав на зустрічну смугу руху, в результаті чого сталося зіткнення з автомобілем Lexus. На водія швидкої складено адмінпротокол за ст. 124 КУпАП.

comments powered by HyperComments