Вечірня пожежа у «Каравані» на Героїв Праці/ Подробиці, Фото

Середа, 8 лютого 2017, 10:27
На парковці біля торгівельного центру дотла згоріла автівка
Вечірня пожежа у «Каравані» на Героїв Праці/ Подробиці, Фото

Це вже не перша автівка, яка згоріла за таких обставин.

Але поліція і рятувальники поки що не пов'язують між собою схожі пожежі у нашому місті.

Повідомлення про останню таку пожежу - у автомобілі біля ТРЦ по вул. Героїв Праці, 7 надійшло до рятувальників  7 лютого о 17:56. 

На місце події було направлено 2 пожежно-рятувальних підрозділи на автоцистернах. На момент прибуття рятувальників вогнем повністю був охоплений автомобіль «Daewoo Lanos», 2002 року випуску. Площа пожежі склала близько 4 кв.м. Крім того, було пошкоджено пластиковий задній бампер ще одного автомобілю «Daewoo Lanos», 2010 року випуску, що був припаркований поруч з автівкою, в якій сталася пожежа.

О 18:11 пожежу було ліквідовано. Причина виникнення пожежі наразі з’ясовується, - повідомили у  ГУ ДСНС України у Харківській області.

Нагадаємо, що Квчора користувачі мережевих пабліків поділилися фото-інформацією в інтернеті. Подія сталася на вулиці Героїв праці. На місце події прибули рятувальники, однак врятувати транспортний засіб не вдалося – Lanos вигорів майже повністю.

Як повідомлялось раніше, біля торгівельного центру «Французький бульвар»  «Опель Кадет» згорів на парковці/ Подробиці, ВІДЕО.

comments powered by HyperComments