Харків, 8 лютого. Головні події дня

Сергій  |  Середа, 8 лютого 2017, 18:15
Харківщина отримає від ренти за газ додаткові 700 млн.грн. Не припиняються безглузді смерті малих дітей. АТО - нові втрати. Спорт.
Харків, 8 лютого. Головні події дня

З приємного - звістка про те, що за рахунок перерозподілу на користь місцевих бюджетів 5% рентної плати за користування надрами до обласного бюджету надійдуть додаткові мільйони гривень. Їх витратять на дороги, школи, лікарні.

" Завдяки новому Закону зможемо лишати на місцевому рівні більше 700 млн. грн. на рік! Це нові школи, нові лікарні, нова інфраструктура, нові соціальні програми. Це вирішення проблем, які на селі не вирішувались не те що десятиліттями, а ніколи! ", - заявила голова ХОДА Юлія Світлична.

Нова безглузда смерть малої дитини.

Цього разу чотирирічного хлопчика в селі під Харковом: сусідський пес вирвався з вольєру і напав на дитину у дворі його будинку. Дитину у тяжкому стані було доставлено до лікарні, проте врятувати хлопчика медикам не вдалося.  До цього немовля потонуло під час купання у ванній на очах у матері.

Вважаємо, що власника собаки буде обов'язково покарано, але не можна не відзначити, що в обох випадках батьки недостатньо уважно поставилися до життя і здоров'я своїх дітей.

На Харківщині понад 150 бійців загинули в зоні АТО - заявили сьогодні журналістам активісти однієї з громадських організацій. В Ізюмі проводили воїна АТО, який загинув 3 лютого, командира взводу військової частини А 1453 Дениса Дмитровича Тимошенка. А 4 лютого 27-річний Геннадій Литвинчук і 46-річний Ігор Глєбов були поховані на Безлюдівському кладовищі.

Спортивна подія дня - чемпіонат України з синхронного плавання. Фоторепортаж з цього надзвичайно красивого видовища можна подивитися тут.

 

comments powered by HyperComments