Академію Нацгвардії оглянули представники НАТО/ Фоторепортаж

Сергій Козлов  |  Неділя, 12 лютого 2017, 10:34
До харківських нацгвардійців завітали представники Програми професійної підготовки Офісу зв’язку НАТО в Україні та аташе з питань оборони Посольства Королівства Швеції
Академію Нацгвардії оглянули представники НАТО/ Фоторепортаж

Представники НАТО разом із їх партнером підполковником Петером Ліденом оглянули навчально-матеріальну базу одного із найпотужніших військових навчальних закладів України. Весь склад іноземної делегації відвідав сучасний навчально-тренувальний комплекс з вогневої підготовки, який оснащений новітніми тренажерами, мультимедійними та бойовими тирами, що дає змогу ефективно навчати володінню зброєю майбутніх офіцерів.

Під час розгляду напрямків подальшого співробітництва учасники конференції обговорили проведення орієнтаційного курсу  НАТО для особового складу Академії та акцентували увагу на розвиток мовної підготовки особового складу. Гості передали курсантам підручники англійської мови, які були закуплені для потреб навчального закладу.  Серед новацій в Національної Академії -  можливе створення «Мовного центру» з перспективою проведення на його базі тестування знань військовослужбовців за стандартом STANAG 6001, - повідомляє кореспондент "Справжньої Варти".

comments powered by HyperComments