У Харкові в «швидку» в'їхав бензовоз, Kia Ceed спричинив потрійну ДТП, від удару машина вскочила на замет / ФОТО

П'ятниця, 10 лютого 2017, 20:57
9 лютого на вулиці Шариковій сталася ДТП.
У Харкові в «швидку» в'їхав бензовоз, Kia Ceed спричинив потрійну ДТП, від удару машина вскочила на замет / ФОТО

Близько шостої години вечора машина «Газель-3310» врізалася в припарковану біля будинку карету швидкої допомоги.

За словами водія, дорога дуже слизька і він рухався колією, а потім «Газель» занесло – і якраз на автомобіль швидкої медичної допомоги. Внаслідок події ніхто не постраждав. На винуватця аварії складені адміністративні матеріали.

На Одеській того ж вечора сталася потрійна ДТП за участі маршрутки і, на жаль, не обійшлося без постраждалих. Аварія сталася на перехресті проспектів Гагаріна та Героїв Сталінграда. Автомобіль Kia Ceed врізався в автомобіль Skoda, після чого зіткнувся з автобусом №1155 Харків—Бабаї. В результаті ДТП були травмовані двоє людей: пасажир автобуса і пасажир Kia Ceed.  З місця події постраждалих госпіталізували до клініки невідкладної допомоги, повідомили у прес-службі поліції Харкова.

Ще один дорожний інцидент стався на перетині Московського проспекту і вулиці Кошкіна. В автівку врізалася Мітсубісі asх, в результаті чого машина опинилася на високому заметі. У постраждалої машини пом'ята ліва «бочина».

Як повідомляють в обласному главку ДСНС, протягом останньої доби рятувальники тричі залучалися для надання допомоги водіям автомобілів, які потрапили у снігові замети. Вивільнено автомобіль швидкої медичної допомоги (по вулиці Печенізькій у Харкові), шкільний автобус без пасажирів (с. Садове Близнюківського району) та бензовоз (за межами смт. Краснокутськ). Усього з початку зими підрозділи ДСНС залучались для надання допомоги населенню у подібних випадках 208 раз, було витягнуто 237 одиниць техніки (з котрих 76 карет швидкої медичної допомоги).

Нагадаємо, за січень на Харківщині в ДТП 17 людей загинуло, а 157 отримали травми. Всього за перший місяць 2017 року зареєстровано 1267 ДТП.

comments powered by HyperComments