Харківських афганців вшанували державними нагородами

Неділя, 12 лютого 2017, 15:21
Учасникам бойових дій вручили ордени "За заслуги"
Харківських афганців вшанували державними нагородами

В Обласному організаційно-методичному театрально-концертному центрі відбувся урочистий захід, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 28-й річниці виведення військ з Афганістану.

У рамках заходу заступник голови Харківської облдержадміністрації Михайло Черняк вручив орден «За заслуги» III ступеня голові Громадської організації «Союз ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Немишлянського району міста Харків» Леоніду Пивоварчуку та протоієрею храму Святого Великомученика Георгія Победоносця Валерію Польовому.

Черняк привітав усіх воїнів-інтернаціоналістів від імені голови ХОДА Юлії Світличної.

«Хочу висловити вам слова подяки за вашу активну життєву та громадянську позицію. Харківська облдержадміністрація тісно співпрацює з багатьма організаціями, що представляють інтереси учасників бойових дій. Ви - ті люди, які пройшли війну та не з чуток знаєте, що це таке. Ви також надали величезну підтримку державі, ставши на захист нашої країни під час проведення антитерористичної операції на сході України. Ви - взірець героїзму, честі й доблесті», - сказав він.

Чиновник нагадав, що в області діє низка програм, спрямованих на підтримку учасників бойових дій. У тому числі - надання медичної допомоги, оздоровлення, вирішення соціальних питань.

Черняк підкреслив, що учасники війни беруть активну участь у військово-патріотичному вихованні молоді, ініціюють проведення різних заходів і реалізацію різноманітних проектів.

Ранвше повідомлялось, що понад 40 ветеранів бойових дій несуть службу у лавах патрульної поліції Харкова.

comments powered by HyperComments