Через один електрообігрівач в одній квартирі всі мешканці будинку повтікали звідти по пожежних сходах

Понеділок, 13 лютого 2017, 11:27
Господаря квартири, який включив електрообігрівач, госпіталізовано
Через один електрообігрівач в одній квартирі всі мешканці будинку повтікали звідти по пожежних сходах

12 лютого о 5:20 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в трикімнатній квартирі на першому поверсі житлового п’ятиповерхового будинку за адресою: Харківська область, Балаклійський район, смт. Донець, вул. Стадіонна, 5.

На місце пожежі було направлене два відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та відділення Андріївської місцевої пожежної команди. На момент прибуття рятувальників було встановлено, що у квартирі горять домашні речі на площі 35 кв.м. В результаті проведених оперативних дій співробітниками служби порятунку було врятовано господаря квартири, чоловіка 1956 року народження. Крім того, через сильне задимлення під’їзду, вогнеборцями була організована евакуація по пожежним драбинам мешканців з верхніх поверхів будинку. Безпосередньо врятований чоловік зазнав опіків обличчя та рук. Бригадою медиків він був доставлений до реанімаційного відділення Балаклійської лікарні.

О 6:40 пожежу було локалізовано, о 7:40 повністю ліквідовано. На місці події працювало 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 12 рятувальників. Попередня причина пожежі порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електрообігрівача.

Раніше 55-річний чоловік через електроплитку на смерть згорів у власному будинку в Близнюковському районі.

comments powered by HyperComments