Харківським автомобілістам не вистачає ширини дороги

Четвер, 16 лютого 2017, 16:03
Неприємності спричинили алкоголь, "лиса" гума й непогода
Харківським автомобілістам не вистачає ширини дороги

Минулої ночі патрульні поліцейські побачили на вул. Сумській у Харкові "Мерседес", який дивно себе поводив.

"Виїжджав на зустрічну смугу, ігнорував вимоги знаків та невпевнено поводив себе на дорозі. В результаті Mercedes зіткнувся з припаркованою на узбіччі автівкою", - розповіли правоохоронці.

Коли до машини підійшли поліцейські, вони побачили, що гума на колесах авто "лиса", а 22-річний водій - з ознаками алкогольного сп'яніння. Під час оформлення у райвідділі у нього знайшли згорток з невідомою речовиною рослинного походження. Експертиза має встановити, чи то справді наркотики.

Того ж дня біля будинку №370 на вул. Клочківській перевернувся автомобіль "Славута".

Відомо, що водій машини не постраждав. Він відмовився не лише від медичної допомоги, а й від оформлення пригоди. За його словами, "Славуту" занесло, і тому вона перевернулась.

Напередодні на вул. Валентинівській (колишня Блюхера) фургону "Опель" не вистачило місця, щоб уникнути дорожно-транспортної пригоди.

Коли дві автівки попереду зупинились, щоб пропустити пішохода на "зебрі", "Опель" ударив задню з них, а та влетіла у передню машину.

Крім подій у Харкові, місця для маневру не вистачало автомобілістам і за межами обласного центру.

Так, близько 90 машин потрапили у затор на Ізюмській трасі, у п`яти кілометрах від Ізюма з боку Борової.

Раніше повідомлялось, що харківські поліцейські супроводили до пологового будинку автомобіль з вагітною жінкою, що потрапив у затор.

comments powered by HyperComments