Новій школі Пісочина ввімкнули опалення

П'ятниця, 17 лютого 2017, 12:32
Будівельні роботи ведуться за наміченим планом
Новій школі Пісочина ввімкнули опалення

На будівництві нової школи у районі "Мобіль" селища Пісочин задіяно понад 70 робочих, фінансування об`єкту стабільне.

Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко, який напередодні проінспектував хід робіт у Пісочині.

"Будівництво школи в Пісочині - проект, який особисто курує глава області Юлія Світлична. Роботи ведуться за планом, який ми намітили. Особливо радує те, що ми вже подали тепло до будівлі, проведення оздоблювальних робіт йде з випередженням графіка приблизно на два тижні", - зазначив Шахненко.

Він повідомив, що за якістю робіт слідкують і майбутній директор школи, і педагоги.

"Думаю, що всі завдання, які ставить перед нами керівник області, ми виконаємо, і 1 вересня школа зможе прийняти дітей", - сказав заступник голови ХОДА.

Будівництво школи в мікрорайоні «Мобіль» почалось у 2016 році. Це перша школа, яку зводять «з нуля» в Харківській області за останні 12 років. Роботи фінансуються як з державного, так і з обласного та місцевого бюджетів. За проектом, школа в мікрорайоні «Мобіль» смт Пісочин буде триповерховою, в будівлі передбачені ліфти. Навчатися тут зможуть 640 дітей. Зараз у Пісочині не вистачає близько 800 шкільних місць.

У селищі працюють два навчальних заклади: колегіум, який переповнений у два рази, і школа, де кількість учнів на 30% перевищує планові показники.

Раніше Світлична обіцяла докласти максимум зусиль, щоб школа у Пісочині прийняла дітей уже у 2017 році.

comments powered by HyperComments