Машини потрапляють під машини, а трамваї - під трамваї (Фото)

Понеділок, 20 лютого 2017, 19:39
А невідомі палять транспорт лікарям
Машини потрапляють під машини, а трамваї - під трамваї (Фото)

У понеділок вранці на перехресті вулиці Дерев`янка та Білгородського шосе сталася дорожно-транспортна пригода, у яких постраждали два водії.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Харкова, близько 8:20 зіткнулись "ЗАЗ-Ланос" та ВАЗ-21134.

"За попeрeдніми даними, водій "Ланос" при повороті ліворуч не надав пeрeвагу в русі автомобілю ВАЗ, чим спричинив зіткнення", - кажуть у поліції.

Водіїв обох автомобілів забрали у лікарню, а правоохоронці документували ДТП.

Кількома хвилинами пізніше не поділили вулицю Сумську червоний автомобіль Peugeot-307 та чорний автомобіль Audi-Q7.

За попередньою інформацією патрульної поліції, водії обох машин одночасно завершували та починали маневри на жовтий сигнал світлофора в районі перехрестя з вулицею Маяковського.

На обох водіїв, які під час аварії не постраждали, складено протоколи про адміністративні правопорушення.

Копи зазначають, що відповідальність водіів встановлюватимe суд.

Крім того, сьогодні вранці на розвилці колій по вул. Академіка Павлова (район лікарні №15) зіткнулись два трамваї, що рухались у протилежних напрямках.

Про це повідомляють користувачі соцмереж.

На опублікованих з місця події фотографіях видно, що трамвай, що звертав направо, злетів задньою парою коліс з рейок, після чого задня частина вдарила інший трамвай, що рухався назустріч.

Сьогодні також стало відомо про надзвичайну подію, в яку потрапив автомобіль Mercedes-Benz ML 550, що належить хірургу однієї з харківських лікарень.

За інформацією джерел NewsRoom у правоохоронних органах, невідомі підпалили машину в ніч на 18 лютого на вулиці Клочківській, 154А.

Рятувальники факт пожежі підтвердили. За словами фахівця прес-служби ГУ ДСНС у Харківській області Євгена Василенко, на місце подій було направлено два пожежно-рятувальних екіпажу, які ліквідували загоряння протягом 12 хвилин. У автомобіля 2008 року випуску постраждав моторний відсік, а також частково салон і дах машини.

Причина загоряння встановлюється. За попередніми даними, було занесено відкрите джерело вогню. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу).

Раніше повідомлялось, що на вихідних під шляхопроводом у Харкові застряг КрАЗ.

comments powered by HyperComments