Почесний громадянин Харківської області очолив районну організацію партії «БПП «Солідарність»

Понеділок, 20 лютого 2017, 15:21
18 лютого відбулись збори Зачепилівської районної організації партії «Блок Петра Порошенка» Солідарність», участь в яких взяли 63 делегати.
Почесний громадянин Харківської області очолив районну організацію партії «БПП «Солідарність»

Розпочали свою роботу присутні хвилиною мовчання, вшанувавши пам’ять героїв Небесної Сотні та героїв-захисників України, що загинули в зоні АТО.

Основним питанням зборів було обрання голови районного осередку партії.

Кандидат на посаду голови Зачепилівської районної організації партії «БПП «Солідарність», депутат Харківської обласної ради Іван Глянь отримав одностайну підтримку делегатів конференції.

Звернувшись до делегатів зборів, Іван Глянь подякував своїх однопартійців за висловлену довіру і окреслив цілі та завдання на майбутнє районного осередку партії.

«Для мене це велика відповідальність перед людьми, перед колегами по партії і я постараюсь виправдати їх довіру, - зазначив Іван Глянь. - Перед нами стоять відповідальні завдання. Попереду – багато роботи, нелегкої роботи, яка вимагає багато зусиль, часу, терпіння, витримки та сил. Та я переконаний, що нам все вдасться».

Довідка: Іван Данилович Глянь, народився 23 листопада 1960 р. у с. Голубівка Новомосковського району Дніпропетровської області.

Освіта вища, в 1986 р. закінчив Дніпропетровський сільськогосподарський інститут, у 2007 р. – Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Спеціальність за освітою – магістр державного управління.

Нагороди, почесні звання: 2006р. – Подяка від Міністерства аграрної політики України; Грамота від ХОДА; Грамота від Зачепілівської РДА. 2007р. – Почесна грамота від Кабінету Міністрів України (нагрудний знак); Грамота від голови Зачепилівської РДА. 2008р. – Знак пошани Міністерства аграрної політики України; Почесна відзнака від ХОДА (нагрудний знак); Почесна грамота від ХОДА. 2009р. – грамоти та подяки від Зачепилівської РДА. 2010р. – Відзнака від ХОДА (нагрудний знак); грамоти та подяки від ХОДА; грамоти та подяки від Зачепилівської РДА, почесний громадянин Харківської області та Зачепилівського району.

Депутат Харківської обласної ради VI-VII скликання, член постійної комісії з питань бюджету

comments powered by HyperComments