У Харкові оновили експозицію про харків`ян в АТО/ Фоторепортаж

Вівторок, 21 лютого 2017, 15:51
Виставка "Антитерористична операція і Харківщина" відкривається знову
У Харкові оновили експозицію про харків`ян в АТО/ Фоторепортаж

У Харківському історичному музеї імені Сумцова після процедури реекспозиції знову відкрито оновлену виставку "Антитерористична операція і Харківщина".

У Харківській облдержадміністрації зазначають, що на виставці представлені такі експонати, як корпуси від реактивних снарядів «Град» і реактивної системи залпового вогню «Смерч», гільза від 152-мм снаряду САУ та 122-мм «Гвоздики», а ще гільзи від індивідуальної вогнепальної зброї, рідкісні бойові прапори з підписами бійців АТО (128-ї гірничо-механізованої бригади), а також 5-метровий прапор «Крихітка» з понад 800-ма підписами учасників харківських віче і бійців АТО.

Чимало матеріалу присвячено волонтерам, лікарям, психологам і просто небайдужим мешканцям Харківської області, що підтримали армію й переселенців з Донбасу.

"Мир, незалежність та цілісність держави захищають для нас учасники АТО – справжні герої сучасності. Про них варто знімати фільми, писати книжки, відкривати виставки та розповідати у школах", - зазначили організатор виставки "Антитерористична операція і Харківщина".

Раніше повідомлялось, що за два з половиною роки війни на Донбасі загинуло 208 харків`ян.

comments powered by HyperComments