Суд змусив фірму дати людям чисте повітря

Середа, 22 лютого 2017, 13:03
У сховищі не лише нічим дихати, а й нічого не видно й немає води.
Суд змусив фірму дати людям чисте повітря

Харківський окружний адміністративний суд зобов'язав приватну фірму Харкова привести у належний стан бомбосховище, за яке вона відповідає.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області з посиланням на керівника місцевої прокуратури №3 Руслана Скуратовича.

За його інформацією, у договорі з регіональним відділенням Фонду державного майна сказано, що з 2005 року приміщення площею понад 250 кв. м знаходиться на балансі підприємців.

"Проте керівництво фірми не підтримувало приміщення у належному технічному стані для укриття. Захисна споруда виявилася непридатною для знаходження там людей. Зокрема, у приміщенні відсутні освітлення, водопостачання, вентиляція тощо", - розповів Скуратович.

Спроби вплинути на добру волю керівництво фірми виявились марні - добровільно усунути порушення там не схотіли. Тому прокурори пішли до суду й виграли його.

Зазначається, що вживаються заходи для реального виконання судового рішення.

Раніше повідомлялося, що прокуратура через суд змушує привести у належний стан сховище площею 140 кв. м, за яке відповідає держпідприємство Харкова.

comments powered by HyperComments