Відновлення слави й економічної потужності Харківщини починається з промисловості - Світлична (Відео)

Вівторок, 28 лютого 2017, 15:31
Промисловий комплекс Харківщини має змогу «вдихнути свіже повітря».
Відновлення слави й економічної потужності Харківщини починається з промисловості - Світлична (Відео)

Про це розповіла губернатор Харківської області Юлія Світлична під час вручення державних нагород найкращим представникам промисловості, сільського господарства, науки, медицини, культури та інших сфер життя Харківської області.

Кращі харків`яни отримували нагороди від голови ХОДА за дорученням Президента України.

"Мені приємно, що ця зала зібрала всіх - хліборобів, трактористів, слюсарів, фармацевтів, тих, хто рятує життя людей. Усіх вас відзначив Президент України - за вашу сумлінну працю, за ваш внесок у соціально-економічний розвиток держави, за те, що ви кожного дня своєю працею створюєте сталий шлях розвитку нашої Харківщини", - відзначила Юлія Світлична.

За її словами, промисловість регіону розвивається. Наприклад, ХТЗ може забезпечити роботою і достойною зарплатою 2 тисячі харків’ян.

Щодо соціально-економічного розвитку регіону, продовжується будивництво найкращої в країні філормонії, завершується будівництво сучасного ЦНАПу.

"У нашій області є злагоджена команда однодумців, яка кожного дня доводить, що Харківщина може задавати тон усім іншим регіонам. Я впевнена, що розбудова України, її соціально-економічне зростання також почнуться з Харківщини", - сказала керівник області.

comments powered by HyperComments