Іномарка в`їхала у трамвай, а водій легкового авто не справився з керуванням на Мереф`янському шосе: останні ДТП Харкова/ Фото

Середа, 1 березня 2017, 17:44
28 лютого і 1 березня у Харкові трапилася низка ДТП, у результаті деяких з них є постраждалі.

Про це повідомляють прес-служба патрульної поліції та користувачі соцмереж.

Так, 28 лютого на Клочківській водій Porsche Cayenne в`їхав у трамвай через те, що не пропустив вагон електротранспорту. У результаті, на щастя, ніхто не постраждав. Проте трамваї по Клочковській, де сталася аварія, ходили з затримкою.

У цей же день на перехресті вулиць Золочівська та Башкірська у районі Залютіно близько 14.30 зіткнулися ВАЗ 2113 та "Нива 21213". Поліцейські з`ясовують деталі.  Ніхто не постраждав.

1 березня близько 8 ранку у районі Мереф`янського шосе, 32 сталася ДТП із постраждалими. Водій автомобіля Mercedes, який їхав у бік міста Харкова, не впорався з керуванням машиною і врізався в автомобіль "ВАЗ -2199". В результаті зіткнення "Ладу" викинуло з проїжджої частини. Постраждала пасажирка автомобіля "ВАЗ", жінка була госпіталізована в лікарню. Всі обставини аварії встановлює слідчо-оперативна група.

1 березня близько 6.20 на вул. Чебишева перекинулася іномарка. Водій автомобіля «Хюндай» їхав у напрямку до спуску Жилярді, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Постраждалих немає.

 

comments powered by HyperComments