Спіймали розбійників у камуфляжі

Вівторок, 7 березня 2017, 17:09
Минцлого року вони втрьох пограбували чоловіка та жінку
Спіймали розбійників у камуфляжі

У листопаді минулого року, вночі, вони влізли через вікно до будинку. Погрожуючи зброєю, побили чоловіка та забрали 12 тисяч гривень.

Одягнені злодії були у камуфляж.

Рлдія сталася в Змієві.

У цьому злочині поліцією було викрито трьох місцевих жителів, віком 22, 23 та 24 роки. У підозрюваних вилучено мисливський карабін марки «Сайга», який був викрадений зловмисниками у односельця. Під час обшуку у затриманих вилучено грошові кошти.

Слідчим управлінням спільно з відділом боротьби з організованою злочинністю Управління карного розшуку встановлено, що 24-річний чоловік організував злочинну групу з метою скоєння розбійних нападів на заможних громадян, інші співучасники виконували роль виконавців та помічників в підготовці кримінального правопорушення. Зловмисники розробили, підготували та здійснили розбійний напад на подружню пару.

Кваліфікацію по кримінальному провадженню було змінено на ч.4 ст. 187 (розбійний напад, скоєний у складі організованої злочинної групи) Кримінального кодексу України. Враховуючи, що у діях чоловіків наявні ознаки бандитизму, 6 березня було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 257 (бандитизм) Кримінального кодексу України, яке об’єднано з попереднім.

Раніше вбивцю літнього сімейного подружжя засуджено до довічного ув'язнення. Він викрав телефони і золоті прикраси.

comments powered by HyperComments