На Харківщині співробітники поліції виявили авто з підробленими номерами агрегатів

Субота, 11 березня 2017, 17:21
На водія, який сидів за кермом даного автомобілю, складено адміністративний матеріал за порушення правил дорожнього руху.
На Харківщині співробітники поліції виявили авто з підробленими номерами агрегатів

Така інформація була опублікована на сторінці Поліції Харківщини в мережі «Фейсбук». Там було сказано, що під час нагляду за дорожнім рухом інспектори сектору реагування патрульної поліції Дергачівського відділу поліції зупинили автомобіль «AUDI-80». Сталося це на стаціонарному посту поліції «Кордон». 44-річний місцевий мешканець був зупинений за порушення правил дорожнього руху.

Поліцейськими був складений адміністративний матеріал на порушника, перевірені документи на право керування та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. І враховуючи те, що автомобіль мав реєстрацію іншого регіону, вони також вирішили перевірити номери вузлів та агрегатів транспортного засобу.

Під час звірки звірки номера кузова було виявлено відсутність дублюючих табличок, крім того, панель з номером кузова мала сліди кустарних зварювальних робіт. На водія складено адміністративний матеріал за порушення Правил дорожнього руху. Транспортний засіб доставлений до Дергачівського відділу поліції. Було призначено додаткову експертизу.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно співробітники патрульної поліції виявили машину, яка б могла замінити всю міграційну службу. Вони зупинили позашляховик «Рендж Ровер», у якому під час огляду знайшли сумку з великою кількістю підроблених штампів, печаток із логотипами різних вищих навчальних закладів України та іноземних посольств, а також стрічку з голограмними наліпками.

comments powered by HyperComments