Вулицю Чоботарську скоро не впізнають

Понеділок, 13 березня 2017, 15:48
Там тривають ремонти за фотоскаргами і без них
Вулицю Чоботарську скоро не впізнають

За результатами минулорічних фотоскарг мешканців Харкова у місті й цього року ремонтують внутрішньоквартальні дороги та під'їзди.

Роботи тривають, зокрема, у Холодногірському районі, повідомили у Харківській міськраді.

За інформацією заступника голови Адміністрації району з питань ЖКГ Сергія Штанька, фотоскарги стосуються багатьох питань. Наприклад, лише у дворі будинку по вул. Борзенка, 4 запланований ремонт шести під'їздів і внутрішньоквартальної дороги.

"Всього на цей рік заплановано ремонт ста під'їздів, люди звертаються з різними питаннями, на всі звернення ми реагуємо і вносимо в план робіт», - підкреслив чиновник.

Окремо згадується вул. Чоботарська, де тривають роботи і у будинках, і на самій вулиці, яку повністю реконструюють.

Ремонтують, зокрема, під`їзд будинку №45, у якому раніше зробили покрівлю та оновили фасад і декоративні елементи.

"Свого часу ми надіслали фотоскарги на те, що відкрита електрощитова, - розповіла мешканка будинку Тамара Катукова. - До нас одразу приїхали і все зробили. У відповідь на наші звернення реконструювали фасад, відремонтували арку, зараз завершується ремонт під'їзду. Я знаю, що оперативну відповідь на свої прохання отримують багато жителів нашого району".

У мерії нагадали, що з 9 березня можна надсилати Харківському міському голові Геннадію Кернесу фотоскарги, пов'язані з дахами, що протікають, сміттєзвалищами, ліфтами, які не працюють, ремонтом внутрішньоквартальних доріг, комунікацій і під'їздів тощо.  Фотографії в електронному вигляді і з описом проблеми можна надсилати за допомогою цієї форми.

Що стосується ремонту самої вулиці Чоботарської, то там уже зробили нову зливову каналізацію, замінили водопровід, капітально відремонтували системи водовідведення та водопостачання, зняли старі трамвайні рейки, поклали новий асфальт. Тепер вулиця стала проїжджою.

Раніше повідомлялось, що у Кернеса почали весняний флешмоб.

comments powered by HyperComments