Нардепу Семену Семенченко замість блокади залізниці було б зайнятися більш значущими справами - політичний експерт

Вівторок, 14 березня 2017, 09:35
Боротьба з контрабандою в західних областях, в Одесі й Херсоні - ось де знадобилися б редути та блокади
Нардепу Семену Семенченко замість блокади залізниці було б зайнятися більш значущими справами - політичний експерт

Таку думку висловила Світлана Кушнір, політічний експерт /м.Київ/, у своєму фейсбуці, коментуючи недавню спробу блокування залізничного сполучення на станції "Куп'янськ- Сортувальний".

Експерт вважає, що такими акціями принижуються добре ім'я і авторитет добровольців і ветеранів АТО.

"Ви надіслали людей в Куп'янськ рити на залізці ці ваші редути! Навіщо? Вам нагадати про кров і смерть лідера харківського євромайдан Ігоря Толмачова, підполковника міліції Вадима Рибальченко, 15-річного школяра Данила Дідика та 18-річного студента Миколи Мельничука? Нагадати про вибухи на залізничних шляхах, про Оплот, про Харківську народну республіку? Про сепаратизм в прикордонній з північним сусідом і з АТО області ??? Це БУЛО всього-то два з хвостиком роки тому!

Ви чи заспокоїли тоді гарячі голови на Слобожанщині? Або може саме ви стабілізували область і Харків, що навіть заходів Кернес прямо назвав ім'я агресора? Так і навіщо ви сюди приїхали "качати ситуацію"? Що, тут зараз тихо і не стріляють? Але не ваша ж заслуга," ітітьйогоукачель"!", - написала Світлана Кушнір.

Нагадаємо, що 12 березня поліція при підтримці місцевих жителів, залізничників і ветеранів АТО не дала заблокувати залізничне сполучення через станцію Куп’янськ-Сортувальний

comments powered by HyperComments