Харківська «Солідарність» відзначила День українського добровольця/ Фото

Середа, 15 березня 2017, 15:49
У Лозовій відкрилася дошка на честь земляків, які стали на захист цілісності нашої держави
Харківська «Солідарність» відзначила День українського добровольця/ Фото

14 березня 2017 року вперше за рішенням Верховної ради України відзначається День українського добровольця. І символічно, що саме у цей день у місті відкривається дошка на честь земляків, які стали на захист цілісності нашої держави і віддали свої життя за свободу і незалежність нашого народу.

Участь у заході взяли представники громадських організацій, депутати міської ради, родичі загиблих учасників АТО, воїни-добровольці.

За словами голови Лозівської міської організації партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка», секретаря Лозівської міськради Сергія Коби, необхідно пам’ятати про воїнів, завдяки яким зберігається мир на Лозівщині.

«Новітня історія міста Лозова відсьогодні вписала чергову сторінку для територіальної громади міста, відкривши дошку пам’яті «Воїнам Лозівщини, загиблим в АТО». Ми всі вдячні героїчному вчинку добробатів, які першими відповіли на військову агресію в зоні проведення АТО, а отже і перші втрати були саме серед добровольців», - наголосив Сергій Коба.

Також у цей день активісти «Солідарності» привітали добровольчий батальйон «Донбас-Україна». Бійці отримали вітання, цінні подарунки та почесні нагороди. Від голови ХОДА Юлії Світличної бійцям вручили ікону-оберіг, військовий автомобіль ЗІЛ-131 та побутову техніку.

Нагадаємо, що активісти Дворічанської районної організації партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» долучились до благодійної акції збору коштів для бійців АТО.

comments powered by HyperComments