Світлична передала нагороду харківській волонтерці

Четвер, 16 березня 2017, 13:14
Марину Полякову нагороджено медаллю «За працю і звитягу».
Світлична передала нагороду харківській волонтерці

Під час церемонії голова ХОДА відзначила, що Петро Порошенко доручив їй особисто вручити нагороду співзасновниці Благодійного фонду «Vol.ua» під час своєї робочої поїздки на Харківщину.

«Я маю честь сьогодні передати вам нагороду від Президента України Петра Порошенка. Ця медаль - за вагомий внесок у розбудову Харківської області, за формування патріотичної думки населення, за соціальну допомогу - й зниклим безвісти, й усім тим, хто постраждав від агресії з боку Російської Федерації. За допомогу нашим військовим у скрутні часи. За той патріотизм, за ту роботу, яку ви втілюєте на території Харківської області. За вашу особистісну державницьку позицію», - сказала Юлія Світлична.

Нагадаємо, що губернаторка пообіцяла волонтерам надавати підтримку в реалізації спільних проектів.

"Волонтери – це саме та сила, яка об’єднала наше суспільство, яка заохотила кожного громадянина України простягти руку ближньому та долучитися до загальної справи. Багато сказано про те, скільки зробили волонтери для української армії, як підтримали професійних військових, мобілізованих та добровольців у перші місяці проведення антитерористичної операції. Харків’яни є свідками того, яку колосальну роботу провели й досі проводять волонтери, допомагаючи переселенцям з Донбасу", - сказала голова Харківської облдержадміністрації.

comments powered by HyperComments