Депутат від «Солідарності»: Ще одна громада ухвалила рішення об’єднатися в одну ОТГ

Четвер, 16 березня 2017, 15:58
В селі Капитолівка Ізюмського району відбулося громадське обговорення щодо добровільного об’єднання територіальних громад в Оскільську територіальну громаду з центром в селі Оскіл
Депутат від «Солідарності»: Ще одна громада ухвалила рішення об’єднатися в одну ОТГ

На зборах повідомили про те, що до Капитолівської сільської ради надійшла пропозиція стосовно об’єднання громад від Оскільської сільської ради з центром в с. Оскіл.

На всі питання відповіли присутні на зборах депутат Харківської обласної ради від парті «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» Вісхан Ісламов та голова фракції «БПП «Солідарність» в Ізюмській районній раді Любов Шамрай. Вони також роз’яснили мету та принципи проведення децентралізації.

Як розповів Вісхан Ісламов, мешканці села гаряче обговорювали питання майбутнього об’єднання та задавали багато гострих питань.

«Від того, які додаткові повноваження отримає громада до того, чи не будуть закриватися амбулаторія чи школа. Яким чином буде організовано перевезення односельчан до центру об’єднаної громади. Все це ми донесли до наших мешканців», - зазначив депутат обласної ради

Після активної дискусії розвіялися останні сумніви, і майже всі присутні підтримали пропозицію осколян про об’єднання в єдину територіальну громаду.

Нагадаємо, що у Лозовій відкрилася дошка на честь земляків, які стали на захист цілісності нашої держави. За словами голови Лозівської міської організації партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка», секретаря Лозівської міськради Сергія Коби, необхідно пам’ятати про воїнів, завдяки яким зберігається мир на Лозівщині.

comments powered by HyperComments