Ондатра у Харкові приєналася до сокіла і лося/ Фото

Понеділок, 20 березня 2017, 12:29
Чергову дику тварину, поранену невідомими, спасли жалісливі харків'яни
Ондатра у Харкові приєналася до сокіла і лося/ Фото

Замість того, щоб її зїсти чи пустити "на шапку", молода пара принесла поранену ондатру до КП "Центр поводження з тваринами".

Після операції на лапці водяний щур відчуває себе добре і майже готовий повернутися до звичного середовища, повідомили у КП.

Нагадаємо, як раніше на Сіверському Донці ДСНСники та місцеві жителі врятували лося (ФОТО). 14 грудня о 12:45 рятувальникам стало відомо від випадкових свідків про те, що поблизу с. Донецьке Ізюмського району Харківської області в річці Сіверський Донець знаходиться дорослий лось.

Також по Московському літають соколи/ Фото.Одного з них спасли патрульні. Приїхав на Московський проспект за викликом місцевої жительки, поліцейськи знашли подвір`ї, під вікнами багатоверхівки птаха, схожого на "сокола". Птах мав поранeнe крило.

А ще на Харківщині з`явилася чупакабра/ ФОТО. Невідомий звір душить домашніх тварин у Лозівському районі. У селищі Панютино Лозівської міськради Харківської області з початку лютого жертвами невідомих кровожерливих тварин стали понад 50 кроликів.  Від страшного звіря з Мадагаскару постраждали чотири різних господарства.

 

 

 

comments powered by HyperComments