Змінено графік руху приміських поїздів

Четвер, 23 березня 2017, 14:02
Це пов’язано з надзвичайною ситуацією у Балаклії
Змінено графік руху приміських поїздів

З 23 березня обмежено рух приміських поїздів на дільниці Шебелинка - Балаклія - Савинці. Поїзди, які відправляються з Харкова у напрямку Ізюму та Балаклії, курсуватимуть тільки до станції Шебелинка.

Поїзди, що прямують з Ізюму до Харкова, курсуватимуть лише до станції Савинці. У зворотному напрямку поїзди курсуватимуть згідно зі своїм графіком.

Крім того, 23 березня скасовано курсування поїзда №6445/6446 Харків - Красний Лиман - Харків.

Після стабілізації ситуації рух поїздів буде відновлено.

Рух залізничного транспорту по станції Балаклія призупинено та організовано за резервною схемою. На станції Шебелинка чергують два пожежні потяги, - повідомили на Південній зализниці.

Також обмежен рух транспортних засобів на автодорогах:

О-210103 Балаклія – Яковенкове, 0-40 км;

Р-78 Харків-Зміїв-Балаклія-Гроховатка, 77-90 км;

Т-21-10 Шевченкове-Балаклія-Первомайський-Кегичівка, 22-43 км;

О-210102 Балаклія-Бригадирівка, 0-10 км;

С-210131 під’їзд до села Вербівка, 0-1 км.

23 березня, о 2-45, на окремих площадках бази озброєння, що розташована у місті Балаклея Харківської області, розпочалася пожежа. Приймаються усі заходи щодо локалізації та тушіння пожежі на місці. На місці розгорнуто штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з головою ХОДА Юлією Світличною.

«Жителів міста Балаклія та прилеглих сіл, які постраждали від вибухів на базі озброєння, тимчасово розселять в установах сфер освіти та соцзахисту на території району, - повідомила глава ХОДА. - На засіданні оперативного штабу мною було поставлено завдання щодо підготовки установ до прийому людей. Також зараз вирішується питання виділення матеріальної допомоги постраждалим. Про проведення відновлювальних робіт зможемо говорити після того, як пожежу буде локалізовано».

Усе, що відомо про пожежу на складах у Балаклії.

comments powered by HyperComments