У Балаклії з'явилася постраждала

Четвер, 23 березня 2017, 14:26
54-річну постраждалу із осколковим пораненням у скроню доставлено до місцевої лікарні
У Балаклії з'явилася постраждала

Як повідомили у ГУНП, вирішується питання про доставляння жінки до одного з медичних закладів Харкова.

Нагадаємо, в результаті вибухів на складах боєприпасів у Балаклії проводиться евакуація громадян. Зону евакуації збільшено до 10 кілометрів. Правоохоронці надають необхідну допомогу в евакуації людей. На теперішній час за допомогою правоохоронців проведено евакуацію більше 100 громадян.

Це в першу чергу люди похилого віку, хворі, та інші особи, що потребують особливої допомоги.

23 березня, о 2-45, на окремих площадках бази озброєння, що розташована у місті Балаклія Харківської області, розпочалася пожежа. Приймаються усі заходи щодо локалізації та тушіння пожежі на місці. На місці розгорнуто штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з головою ХОДА Юлією Світличною.

«Жителів міста Балаклія та прилеглих сіл, які постраждали від вибухів на базі озброєння, тимчасово розселять в установах сфер освіти та соцзахисту на території району, - повідомила глава ХОДА. - На засіданні оперативного штабу мною було поставлено завдання щодо підготовки установ до прийому людей. Також зараз вирішується питання виділення матеріальної допомоги постраждалим. Про проведення відновлювальних робіт зможемо говорити після того, як пожежу буде локалізовано».

Усе, що відомо про пожежу на складах у Балаклії.

comments powered by HyperComments