Депутат від «Солідарності» доставив до Балаклії більше 5 тонн продуктів

П'ятниця, 24 березня 2017, 13:44
Вовчанська районна організація партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» на чолі з депутатом Харківської обласної ради Віктором Звєрєвим направили вантажівку з гуманітарною допомогою для постраждалих мешканців Балаклійського району
Депутат від «Солідарності» доставив до Балаклії більше 5 тонн продуктів

Як розповів Віктор Звєрєв, майже через 2-3 години після трагедії, яка сталася в Балаклійському районі в ніч з 22 на 23 березня 2017 року, була направлена вантажівка з гуманітарною допомогою для постраждалих.

«Це, насамперед, продукти харчування - м’ясо, сало, молоко, цукор, мука, мед, крупи в асортименті, чай, одноразовий посуд, газові плитки, балони для приготування їжі тощо», - зазначив Віктор Звєрєв.

Нагадаємо, що х арківська територіальна організація партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» всіляко допомагає постраждалим мешканцям Балаклії.

«Організовано збір та передачу гуманітарної допомоги постраждалим жителям м. Балаклія та прилеглих сіл, - розповів голова фракції «БПП «Солідарність» у Харківській облраді Віктор Коваленко. – За підтримки депутатів облради Віталія Кошеленка та районної ради Сергія Дмитренка вже понад 70 людей розміщено у Зміївської районі, в с. Дачне, у санаторії «Ялинка». У разі потреби там є можливість розмістити ще 350 осіб, люди забезпечені продуктами харчування та медичними послугами».

comments powered by HyperComments