«Копійчана трагедія», трамвайні викрутаси і п'яний пішоход: ДТП у Харкові

Субота, 25 березня 2017, 00:52
Автомобілі КамАЗ і ВАЗ 2101 зіткнулися на вулиці Вернадського (біля станції метро «Проспект Гагаріна») вдень 24 березня.
«Копійчана трагедія», трамвайні викрутаси і п'яний пішоход: ДТП у Харкові

Як з'ясували у патрульній поліції Харкова, водій КамАЗа не вибрав безпечну швидкість, не дотримався безпечної дистанції та врізався в «копійку», яка зупинилася попереду.
Внаслідок аварії постраждалих немає. На водія КамАЗа поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 124 КУпАП.

Тієї ж п'ятниці стався черговий «дрифт». Вранці 24 березня трамвай зійшов з рейок на вулиці Гольдбергівській. Трамвай перегородив усю дорогу. Рух було ускладнено не тільки для транспорту, а й для пішоходів.

До речі, про пішоходів. На проспекті Тракторобудівників автомобіль збив пішохода. За даними поліції, аварія сталася 24 березня о 01.16 в районі будинку №108. Автомобіль – ЗАЗ. Потерпілий – громадянин 1989 року народження, госпіталізований в «четвірку» з попереднім діагнозом лікарів: закрита черепно-мозкова травма, забій лобної ділянки, закритий перелом кісток носа, закритий перелом верхньої області правої гомілки зі зміщенням. Потерпілий перебував напідпитку. Треба віддати належне водію, який збив чоловіка: він поїхав слідом за швидкою до лікарні, а потім повернувся на місце ДТП.

comments powered by HyperComments