Юлія Світлична: До Балаклійського району направили більш ніж 50 тон гуманітарки

Субота, 25 березня 2017, 18:03
Допомога надійшла від сусідніх районів Харківщини, Полтавської, Миколаївської та Миколаївської областей.
Юлія Світлична: До Балаклійського району направили більш ніж 50 тон гуманітарки

Як передає сайт ХОДА, допомога також була надана волонтерами та громадськими організаціями, утому числі й Червоним хрестом та ЮНІСЕФ. За словами голови облдержадміністрації Юлії Світличної, до області продовжують надходити вантажі з гуманітарною допомогою. Її приймають три пункти, які займаються розподіленням гуманітарки. Один розподіляє харчі та засоби гігієни, другий – медикаменти, а третій – будівельні матеріали.

Юлія Світлична зазначила, що до Балаклійського району вже надійшло 52 тони гуманітарної допомоги. Це, зокрема, більше дев’яти тон хліба та двадцяти чотирьох тон питної води. «Організована доставка продуктів тим людям, які не можуть пересуватися самостійно – людям із інвалідністю та пенсіонерам, а також відкрито пункти роздачі гуманітарної допомоги, які роздають хліб, воду, продукти харчування, – розповіла вона, – також організовано роботу із надання медикаментів».

Як передавала «Справжня варта», допомогти долати наслідки вибухів військового складу мають також іноземні партнери, які направились на місце для оцінки ситуації. Відповідну інформацію опублікувало Міністерство оборони.  

comments powered by HyperComments