5-річного хлопчика, знайденого в Ізюмі, відправлено на обстеження у Харків/ Відео

Понеділок, 27 березня 2017, 17:57
Поліція відреагувала на повідомлення з соцмереж і допомогла дитині
5-річного хлопчика, знайденого в Ізюмі, відправлено на обстеження у Харків/ Відео

За словами поліцейських, хлопчика знайшли на вулиці. Вони з'ясували, що він з багатодітної родини, яка потребує медичної допомоги. Тому його мати ще з чотирма дітьми відправили до місцевої лікарні, а самого хлопчика - на додаткове обстеження до Харкова, - повідомили у ГУНП.

Раніше "Cправжня Варта" писала, 21 березня у межах Дня людини з синдромом Дауна відбувся благодійний марафон на підтримку дітей з хромосомними особливостями.

Захід організувала Харківська благодійна організація батьків та дітей з хромосомними особливостями і докторів генетиків за підтримки ЕСС.

В програмі марафону – виступи народних та заслужених артистів України, дитячих колективів, телеміст організаціями Dawn Syndrome World, тематична фотовиставка, театральна замальовка від театру CICADA, участь у всесвітньому флешмобі Lost of socks тощо.

Щоб дітям під час марафону не було нудно, з ними займалися викладачі зі творчих студій, аніматори та волонтери.   

Також повідомлялось, як трьох школярів з 15 школи доставлено до лікарні з отруєнням невідомою речовиною. Як повідомили у поліції, вранці в школі № 15 /індустріальний район/ невідомий розпилив газовий балончик.

comments powered by HyperComments