Для дітей ветеранів АТО пройшло театральне свято

Четвер, 30 березня 2017, 06:01
Концерт «АRT-mania», присвячений Всесвітньому дню театру, пройшов 28 березня у Харківському муніципальному культурному центрі
Для дітей ветеранів АТО пройшло театральне свято

Цього року в муніципальному центрі вирішили організувати концерт для дітей ветеранів АТО, дітей з малозабезпечених, багатодітних сімей та тих, сім'ї яких перебувають у складних життєвих ситуаціях.

Свято підготували творчі колективи центру - танцювальні, вокальні, театральні та циркові. Крім того, для дітей організували різні ігри та активності в фойє центру.

Нагадаємо, що у Харкові збирали кошти на сучасний театр. За рахунок благодійників організатори планують провести у травні молодіжний театральний фестиваль «Платформа 77»

Як раніше писала «Справжня Варта»,  на будівництво філармонії хочуть виділити майже 14 млн гривень. На розгляд до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України будуть направлені три проекти: перший стосується завершення будівництва школи в мікрорайоні «Мобіль» у Пісочині - із загального фонду ДФРР буде спрямовано 29 млн грн. Також буде виділена частина коштів на продовження робіт у Харківській обласній філармонії - 13 млн 744 тис. грн з передбачених 58 млн.

comments powered by HyperComments